​Levering af stabilgrus til belægninger og fundamenter

​Leder du efter et tilbud på levering af stabilgrus? Hos Porshedens Vognmandsforretning ApS forhandler vi stabilt grus til forskellige former for belægninger og fundamenter. 

Vi leverer gerne det ønskede grus, ligesom vi også gerne bortskaffer jord i forbindelse med dit anlægs- eller byggeprojekt. Vi servicerer kunder i blandt andet Aalborg, Nørresundby og Nibe samt det øvrige Nordjylland.

Gruset sikrer et stabilt bærelag under belægningen

Stabilt grus er en grustype, der især benyttes som bærelag for blandt andet asfalt- eller flisebelægninger. Der er tale om grusgravsmaterialer med en bestemt kornstørrelse, som sikrer, at gruset ikke sætter sig. Derfor skal gruset overholde normerne i Dansk Standard.

God service og stabile leveringstider

Vi tilbyder levering af stabilgrus i alle mængder i den ønskede kvalitet til dit byggeprojekt, men vi kan også tilbyde andre materialer. 

Vi lægger altid vægt på både høj kvalitet og god kundeservice. Samtidig lægger vi vægt på, at vi skal overholde vores aftaler om leveringstidspunkt.

Hvad koster stabilgrus?

Vores priser for salg og levering af stabilgrus afhænger af den ønskede standard og kornstørrelse. Samtidig kommer det an på den ønskede mængde. Dertil kommer, hvor vi skal levere gruset, og om du eventuelt ønsker, at vi skal bortskaffe jord og lignende.

Kontakt os for at få et tilbud på levering af stabilgrus

Du er velkommen til at kontakte os og få mere information om prisen på at få stabilgrus leveret. Vi tager gerne en snak, hvorpå vi kan lave et uforpligtende tilbud på køb af stabilgrus.

Du kan ringe til os på telefon 20 25 98 12 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@porsheden.dk.​

Vil du ringes op?

Udfyld formularen med dine kontaktoplysninger, og vi vil ringe dig op inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores services eller hvis du vil vide mere, så er du velkommen til at skrive til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

PORSHEDENS VOGNMANDSFORRETNING ApS

Porshedevej 33

9240 Nibe

CVR: 27239617

Kontakt os

☎ Tlf.: 20 25 98 12

✉ E-mail: info@porsheden.dk

Find vej

Følg os