​  vognmandskørsel til skarpe priser

​ høj kvalitet og god kundeservice

✓  Stor erfaring med containerudlejning

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne og vi kontakter dig hurtigst muligt​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Containerudlejning tilpasset til dine behov

​Står du og skal bruge en container? Så kan vi hos Porshedens Vognmandsforretning ApS i Nibe ved Aalborg og Nørresundby hjælpe dig. 

Vi tilbyder containerudlejning af et stort antal af forskellige containere, her får du med garanti plads til alt det, som du skal have opbevaret eller fragtet videre. Vi hjælper dig, hvad end du ringer som privat eller erhverv.

Container udlejes til en god pris

Hos os kan du leje en container i mange forskellige størrelser - herunder både åbnede og lukkede. Vi leverer den ønskede container til et aftalt sted; det kan være på en byggeplads, en villavej eller et tredje sted.

Ofte er der brug for en containerudlejning i forbindelse med et bygge- og anlægsarbejde, hvor der er tale om store mængder af affald i form af jord, fliser, sten eller lignende. Ved affald håndterer vi naturligvis dette på den billigste og mest miljøvenlige måde, hvor vi har det grønne i fokus.

Vi har stor erfaring på dette område, og har derfor indgået flere aftaler med forskellige lossepladser, hvor vi kan tømme vores containere, så affaldet bliver behandlet korrekt. Vi tilbyder containerudlejning til et hvilket som helst formål, og dette er naturligvis til en rigtig god pris.

Få et godt tilbud på containerudlejning

Mangler du en container til udlejning og et specifikt formål, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 34 12 12 eller e-mail info@porsheden.dk.

Kontakt

Telefon: 98 34 12 12

Mobil: 20 25 98 12

Email: info@porsheden.dk

Informationer​​

Porshedens Vognmandsforretning ApS

Porshedevej 33, 9240 Nibe

CVR: 27239617​