Containerudlejning tilpasset til dine behov

​Står du og skal bruge en container? Så kan vi hos Porshedens Vognmandsforretning ApS i Nibe ved Aalborg og Nørresundby hjælpe dig. Vores containerudlejning dækker hele Nordjylland.

Vi tilbyder containerudlejning af et stort antal af forskellige containere, her får du med garanti plads til alt det, som du skal have opbevaret eller fragtet videre. Vi hjælper dig, hvad end du ringer som privat eller erhverv.

Container udlejes til en god pris

Hos os kan du leje en container i mange forskellige størrelser - herunder både åbnede og lukkede. Vi leverer den ønskede container til et aftalt sted; det kan være på en byggeplads, en villavej eller et tredje sted.

Ofte er der brug for en containerudlejning i forbindelse med et bygge- og anlægsarbejde, hvor der er tale om store mængder af affald i form af jord, fliser, sten eller lignende. Ved affald håndterer vi naturligvis dette på den billigste og mest miljøvenlige måde, hvor vi har det grønne i fokus.

Vi har stor erfaring på dette område, og har derfor indgået flere aftaler med forskellige lossepladser, hvor vi kan tømme vores containere, så affaldet bliver behandlet korrekt.​ Vi tilbyder containerudlejning til et hvilket som helst formål, og dette er naturligvis til en rigtig god pris.

Få et godt tilbud på containerudlejning

Mangler du en container til udlejning og et specifikt formål, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 20 25 98 12 eller e-mail info@porsheden.dk.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen med dine kontaktoplysninger, og vi vil ringe dig op inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores services eller hvis du vil vide mere, så er du velkommen til at skrive til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

PORSHEDENS VOGNMANDSFORRETNING ApS

Porshedevej 33

9240 Nibe

CVR: 27239617

Kontakt os

☎ Tlf.: 20 25 98 12

✉ E-mail: info@porsheden.dk

Find vej

Følg os