​Leje af jernplader, når du skal bruge køreplader i jern til byggepladser

Overvejer du leje af jernplader? Hos Porshedens Vognmandsforretning ApS tilbyder vi udlejning af køreplader i jern til byggepladser og lignende. Vi har en lang række faste kunder, og vi har bl.a. et depot for John Forlev A/S. Mange af vores kunder befinder sig i blandt andet Aalborg, Nibe og Nørresundby samt andre steder i Nordjylland.

Køreplader sikrer et stabilt underlag på ustabil jord

Plader er uundværlige på byggepladser, hvor jorden er ustabil eller hullet og ujævn. Det kan også være, at vandet står højt, og at jorden er våd, så der er risiko for at køre fast.

Jernpladerne kan anvendes til mange forskellige slags formål, hvor der er behov for et sikkert og stabilt underlag. De sikrer med andre ord, at man kan køre ind på pladsen, og at man blandt andet kan læsse materialer af.

Jernplader til alle formål

Vi har et stort og varieret udvalg, og vi tilbyder leje af køreplader til alle formål. De har et fast mål på 2 x 3 meter, og de har en godstykkelse på 14 millimeter. Denne størrelse er praktisk, når pladerne skal fordeles ud på området.

Altid god kundeservice

Vi kan levere pladerne med kranbil, hvis du ønsker det. Samtidig kan du forvente en god kundeservice, og at vi leverer pladerne på det aftalte tidspunkt.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på leje af jernplader

Du er velkommen til at kontakte os for flere oplysninger om lejepris, så giver vi et uforpligtende tilbud på leje af jernplader og køreplader. Vi kan samtidig vejlede dig, hvis du har brug for vores ekspertise.

Kontakt os på telefon 20 25 98 12 eller på e-mail info@porsheden.dk, hvis du ønsker at høre nærmere. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen med dine kontaktoplysninger, og vi vil ringe dig op inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores services eller hvis du vil vide mere, så er du velkommen til at skrive til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

PORSHEDENS VOGNMANDSFORRETNING ApS

Porshedevej 33

9240 Nibe

CVR: 27239617

Kontakt os

☎ Tlf.: 20 25 98 12

✉ E-mail: info@porsheden.dk

Find vej

Følg os