​  vognmandskørsel til skarpe priser

​ høj kvalitet og god kundeservice

✓  Stor erfaring med containerudlejning

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne og vi kontakter dig hurtigst muligt​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Køreplader udlejes til alle formål

Skal du i gang med et stort byggeprojekt, hvor jorden er ustabil eller så hullet og ujævn, og det derfor er svært at gå eller køre rundt, så kan vi hjælpe dig med et stort antal af køreplader, som lægges ud på området. På den måde kan du komme til med en bil, og du kan læsse de forskellige materialer af, som du har brug for.

Leje af køreplader i alle størrelser

Hos Porshedens Vognmandsforretning ApS har vi et stort og varieret udvalg af køreplader, som du kan leje. Vi hjælper allerede i dag en lang række faste kunder, og vi har blandt andet et depot for John Forlev A/S.

Pladerne kan anvendes til mange forskellige slags formål, hvor du har behov for et sikkert og stabilt underlag. Det kan også være, at du skal sikre en jord, hvor vandet står højt og er vådt, så du ikke kører fast i denne jord.

Her kan vi hjælpe. Vi har køreplader til alle formål, og de måler 2x3 meter med en godstykkelse på 14 millimeter. På den måde kan vi bedre fordele pladerne ud på området, hvor du har brug for det.

Vi leverer køreplader til store dele af Nordjylland - herunder i Nibe, Aalborg og Nørresundby. Vi leverer dem med kranbil til dit bestemmelsessted, hvis du ønsker det.

Kontakt os og hør mere

Har du brug for et antal køreplader, så kan vi derfor hjælpe dig. Vi kan også rådgive og vejlede dig, hvis du har brug for vores ekspertise.

Du kan kontakte os på telefon 98 34 12 12 eller e-mail info@porsheden.dk, og så kan vi lave en god aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig.​

Kontakt

Telefon: 98 34 12 12

Mobil: 20 25 98 12

Email: info@porsheden.dk

Informationer​​

Porshedens Vognmandsforretning ApS

Porshedevej 33, 9240 Nibe

CVR: 27239617​